Dansk Malmö-keeper må overgive sig til Juventus-stjerner

26/11/2014

Malmö FF med den danske målmand Robin Olsen gjorde igen en god figur i Champions League, men hjemme i Skåne rakte det ikke til point mod den italienske storklub Juventus.

"Den gamle dame" vandt 2-0 og satte sig foreløbigt på andenpladsen, der giver adgang til 1/8-finalerne. Svenskerne ligger sidst med tre point, men kan stadig nå tredjepladsen og Europa League med en afsluttende sejr over Olympiakos ude.

I de seneste sæsoner af Champions League har Juventus blot fået uafgjort i Skandinavien mod FC Nordsjælland og FC København, men lidt længere østpå listede italienerne en sejr hjem.

Robin Olsen præsterede fine redninger i første halvleg og i starten af anden halvleg, men efter 49 minutter måtte han se sig passeret.

Spanske Fernando Llorente fik en lang stikning i dybden, og på friløberen driblede han uden om Olsen og scorede i det tomme net.

To minutter før tid cementerede Carlos Tévez til slutresultatet.

Med sejren har Juventus ni point inden sidste spillerunde, hvor holdet kan spille sig videre med mindst uafgjort hjemme mod Atlético Madrid 9. december.

Olympiakos har seks point, men kan gå videre i tilfælde af pointlighed med Juventus, da grækerne er bedst indbyrdes.

Sidste sæsons tabende Champions League-finalist, Atlético Madrid, er derimod klar til forårets slutkampe i turneringen efter sejren på 4-0 hjemme over netop Olympiakos.

Raul Garcia og Mario Mandzukic sørgede for målene, der inden pausen sendte spanierne på sejrskurs. Efter pausen cementerede Mario Mandzukic, da han fuldbyrdede sit hattrick.

Med sejren topper Atlético med 12 point, men kan stadig miste førstepladsen til Juventus i sidste runde ved pointlighed. Det sker, hvis italienerne overgår den spanske sejr på 1-0 fra det første indbyrdes møde i Madrid.