Dansker-scoringer tæt på at overrumple Rosenborg

03/08/2015

Det suveræne tophold i den norske Tippeliga, Rosenborg, hentede søndag aften en ventet hjemmesejr over Sarpsborg 08.

Men to danskere fra udeholdet var tæt på at sørge for et overraskende pointtab til Rosenborg, der dog til sidst sneg en 3-2-sejr hjem.

For anden runde i træk var den tidligere Lyngby-angriber Patrick Mortensen på pletten, da han bragte Sarpsborg på 1-0 minuttet inden pausen.

Rosenborg kom bedre ud til anden halvleg, og i løbet af det første kvarter var 0-1 vendt til 2-1.

Men så meldte en anden Sarpsborg-dansker sig ind i kampen. Steffen Ernemann, der senest tørnede ud for Esbjerg i Superligaen, udlignede til 2-2 midt i anden halvleg.

Målet så ud til at blive pointgivende, men seks minutter før tid scorede Alexander Søderlund sejrsmålet for Rosenborg.

Sidstnævnte havde Mike Jensen på banen i hele kampen, mens Tobias Mikkelsen fik det sidste kvarter.

Rosenborg fører ligaen med 42 point foran Stabæk med 35 på andenpladsen. I den anden ende af tabellen har Sarpsborg tre point ned til nedrykningsstregen.