Danskerklub henter vital sejr i storkamp i KHL

| Skrevet af Ritzau den 16. februar 2016 - 20:42

Philip Larsen scorede et af målene, da Jokerit sikrede sig sejren i den ene af KHL's fire divisioner.

Den finske ishockeyklub Jokerit med tre danske spillere i truppen har sikret sig et stærkt udgangspunkt, inden KHL-slutspillet begynder i den kommende weekend.

Jokerit besejrede tirsdag aften storklubben SKA St. Petersborg med 3-1 og er dermed sikker på at vinde Bobrov Divisionen, den ene af KHL's fire divisioner.

Det medfører andenseedning efter CSKA Moskva, og Jokerit har nu fordel af at starte på hjemmebane i de to første playoff-runder.

Jokerits danskertrio var til lejligheden reduceret til en duo, fordi Jesper B. Jensen måtte sidde over med karantæne, men hans sædvanlige backmakker, Philip Larsen, trådte frem i landsmandens fravær.

Larsen åbnede scoringen efter et kvarters spil, da han med baghånden sendte pucken fladt i nettet med Peter Regin som nærmeste tilskuer.

51 sekunder senere blev det 2-0, og så var hjemmeholdet på klar sejrskurs i den fyldte Hartwall Arena i Helsinki.

Der resterer én spillerunde i grundspillet. Den afvikles på torsdag, hvor Jokerit på egen is møde Spartak Moskva.

/ritzau/

Deltag i debatten

 

Politik

28. august 2016

Dansk Folkeparti vil vurdere, om kontrollanter af social bedrageri skal have flere strenge at spille på.

Sundhed

28. august 2016

I et par år har “thigh gap”-fænomenet, hvor kvinder viser et hulrum mellem lårene, været den helt store trend. Men viser kvinder sig frem fra en helt ny vinkel.

God karma

28. august 2016

I aftes opdagede en 44-årig kvinde fra Kolding, at en mand stod og onanerede foran nogle børn. Hun bad ham holde op, men han fortsatte ufortrødent. Det skulle han ikke have gjort.