David Nielsen og Strømsgodset er færdige i Europa

23/07/2014

Det var et kort eventyr i Europa for den norske fodboldklub Strømsgodset og cheftræner David Nielsen. Onsdag aften tabte nordmændene skuffende 0-2 på udebane til Steaua Bukarest.

Samlet endte det dermed med et 0-3-nederlag til Steaua Bukarest, og det betyder, at Strømsgodset er helt færdige i Europa.

Strømsgodset, der havde tabt den første kamp 0-1 på hjemmebane i Drammen for en uge siden, skulle ellers bare bruge et enkelt mål for at sørge for balance i regnskabet.

Og det så længe ud til at være muligt, da det der ikke blev scoret i hele første halvleg og de første 25 minutter af anden halvleg.

Men det var rumænerne, der igen kom først på tavlen, da Cornel Emilian Rapa scorede til 1-0 efter 72 minutter.

Strømsgodset var for anden kamp i træk ikke i stand til at score et eneste mål, og i stedet øgede hjemmeholdets Nicolae Stanciu til slutresultatet 2-0 efter 84 minutter.

Hverken den danske U21-landsholdspiller Patrick Olsen, der er kommet til fra italienske Inter, eller Bassel Jradi, som for nylig er hentet i superligaklubben FC Nordsjælland, var med i truppen for Strømsgodset.

Steaua Bukarest har de to seneste år vundet mesterskabet i Rumænien. Klubben vandt tilbage i 1986 Europa Cuppen for mesterhold, forløberen for Champions League.