Dortmund skuffer mod russisk hold i Europa League

26/11/2015

Borussia Dortmund måtte torsdag aften overlade førstepladsen i Europa Leagues gruppe C til FC Krasnodar.

Det skete, da russerne hjemme besejrede Dortmund med 1-0 efter en scoring på straffespark tidligt i kampen.

Dermed har begge hold ti point, men Krasnodar er bedre end Dortmund indbyrdes, da russerne har scoret på udebane i de to klubbers interne opgør.

Begge klubber er dog sikret videre adgang fra gruppespillet, hvilket Dortmund var allerede inden kampen.

Det skyldes, at Paok Thessaloniki med tre point på tredjepladsen maksimalt kan nå ni point med sejre i de to sidste gruppekampe.

Grækerne spiller senere mod FK Qabala, som er bundprop med et enkelt point.

Kampen kom i gang med lyn og torden, for der var blot spillet et minut, da Mats Hummels efter et Krasnodar-indlæg hev en modspiller i trøjen, hvorefter dommeren dømte straffespark.

Den mulighed omsatte Pavel Mamaev til 1-0-føring til hjemmeholdet.

Borussia Dortmund havde valgt at spare Pierre-Emerick Aubameyang, Marco Reus, Park Joo Ho og Shinjia Kagawa, mens Nuri Sahin var ude med en skade.

Første halvleg sluttede med en 1-0-føring til hjemmeholdet.

Med en halv time igen havde Dortmunds Adrian Ramos en stor mulighed for at udligne på et hovedstød, men forsøget blev reddet.

Efter 75 minutter bragede Henrikh Mkhitaryan bolden på stolpen efter et flot opspil af Dortmund, men det lykkedes ikke tyskerne at udligne i opgøret.

I den hjemlige liga halter Borussia Dortmund efter Bayern München, som er otte point foran Dortmund.

Senest tabte Borussia Dortmund 1-3 i Bundesligaen til Hamburger SV, mens Bayern München besejrede Schalke 04 med samme cifre.