Esbjerg tager uafgjort med hjem fra Polen

31/07/2014

Esbjerg står med fine muligheder for at avancere yderligere i årets Europa League-turnering.

Torsdag hentede holdet 0-0 på udebane mod det polske hold Ruch Chorzow i den tredje kvalifikationsrunde til Europa Leagues gruppespil. Dermed skal holdet gøre arbejdet færdigt med en sejr i returkampen i Esbjerg, der spilles om en uge.

Den målløse kamp var, som cifrene antyder, uden de store højdepunkter, og kampen bød kun på få målchancer.

Kampen måtte udsættes 10 minutter grundet et skybrud, og da aktørerne endelig kunne sætte opgøret i gang, var tilskuerne vidner til en lige affære.

Begge hold havde forsøg på at tage føringen, uden det blev til de helt store chancer. For Esbjerg viste angriberen Martin Pusic størst farlighed i det polske straffesparkfelt.

Hjemmeholdet havde også sine forsøg, men Esbjergs målmand Martin Dubravka var sikker i sine indgreb.

Kort efter pausen fik det polske hold bolden i nettet, men heldigvis for Esbjerg blev målet annulleret for offside.

Også i anden halvleg var det sparsomt med scoringschancer, og vestjyderne havde heller ikke succes med at veksle mange dødbolde til mål.

Således havde Esbjerg 10 hjørnespark i løbet af kampen, som ikke førte til mål. Og så måtte det slutte uden scoring.

Men Esbjerg fik trods alt et brugbart resultat med hjem fra det første opgør i Polen.