Everton forlænger Tottenhams pointkrise

29/08/2015

Tottenham er stadig uden sejr i denne sæson i Premier League. London-klubben, der har Champions League-ambitioner, måtte for fjerde kamp i træk forlade banen uden tre point, da Everton lørdag aften gæstede White Hart Lane.

Efter 0-0 er Tottenham bare noteret for tre point efter de første fire kampe. Det er klubbens svageste sæsonstart siden 2008.

Det var igen uden den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen, der er knæskadet.

Det var ikke til at se, at Tottenham var på hjemmebane i begyndelsen. Everton tog styring i kampen og kontrollerede spillet. Mens Tottenham som udgangspunkt satsede på kontraangreb.

Det resulterede i chancer i begge ender. Den største tilfaldt sidste sæsons Tottenham-topscorer, Harry Kane, der fik en friløber fra midterlinjen. Men hans afslutning var slet ikke skarp nok. Dermed fortsætter hans scoringskrise.

Hos Everton havde Tom Cleverley et godt forsøg, og han blev også hovedpersonen i første halvlegs dramatiske hændelse.

Kort inden pausen måtte han bæres fra banen med en tilsyneladende alvorlig skade efter en hård tackling.

Tottenham blev ramt på samme konto. Kort efter pausen blev Moussa Dembele hjulpet fra banen. Han vred om på knæet i en situation, hvor han satte hjemmeholdet op til en stor chance.

London-klubben kom tættere og tættere på, men Evertons målmand, Tim Howard, stod en fremragende kamp og reddede sit hold i flere situationer.

Tottenham sad på spillet i hele anden halvleg og havde fortjent en sejr, men symptomatisk for holdets situation havde ingen spillere selvtillid til at sparke det forløsende mål ind.