FCM-matchvinderens drøm går i opfyldelse mod United

| Skrevet af Ritzau den 18. februar 2016 - 22:02

Paul Onuachu fik alt, han havde drømt om, ud af mødet med mægtige Manchester United i Herning.

FC Midtjyllands høje angriber Paul Onuachu spillede fremragende, efter han blev skiftet ind i det 60. minut i kampen mod Manchester United.

Den 21-årige nigerianers tilstedeværelse vendte slagets gang, og den kulminerede med hans afgørende scoring til 2-1 efter 77 minutter.

- Det er en helt fantastisk følelse at slå et hold fra Premier League. Vi fulgte den plan, som trænerne havde lagt. Vi gav alt og arbejde for holdet, siger Paul Onuachu efter kampen.

Om sin egen indsats siger han:

- Jeg præsterede godt og gav alt.

- Når man har arbejdet hårdt for noget og så lykkes for første gang, så er det helt vildt. Det var et godt mål, og det er en drøm for mig at score mod Manchester United.

- Nu vil jeg arbejde hårdt for, at jeg kommer til at score igen.

To-meter-manden kunne juble over sin scoring, men han måtte kort tid efter at være kommet på banen se et fremragende hovedstød reddet lige så fremragende af Manchester Uniteds målmand Sergio Romero.

Romero afløste skadede David de Gea lige før kampstart.

Nu venter returopgøret i Manchester om en uge.

- Vi må se, hvad der sker på Old Trafford, men nu ved Manchester United hvert fald, hvem jeg er. Det bliver en anderledes kamp for os, siger Paul Onuachu.

/ritzau/

Deltag i debatten

 

Krimi

31. august 2016

Mandag den 29. august kl. 11.30 blev en 14-årig pige overfaldet på Herstedøstervej i Albertslund af en ukendt gerningsmand.

Politik

31. august 2016

LA lader fortsat valgtrussel hænge over Christiansborg, men det er hverdag for statsministeren, lyder det.

Efterlysninger

31. august 2016

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en mand, der skubbede en ældre dame så voldsomt, at hun faldt baglæns ud af en bus og slog sig slemt.