FCM-svensker: Planen lykkedes perfekt mod United

| Skrevet af Ritzau den 18. februar 2016 - 22:38

Det høje pres for FC Midtjylland lykkedes efter planen mod Manchester United, siger Kristoffer Olsson.

FC Midtjyllands midtbanespiller Kristoffer Olsson var ikke imponeret af det Manchester United-hold, som han selv var med til at besejre 2-1 i Europa Leagues 16.-delsfinale torsdag aften.

De danske mestre fik nemlig lov til at spille på lige præcis den måde, som holdet havde håbet, uden United greb ind, siger svenskeren.

- Kampen gik, som vi havde håbet. I den ideelle verden ville det jo lykkes at have et højt pres og skabe chancer, og det gjorde vi.

- Vi vidste, at de ville have bolden meget, så vi var også tvunget til at stå godt defensivt, og den del klarede vi også, siger Kristoffer Olsson, der selv fik fuld tid på FC Midtjyllands midtbane.

- Jeg havde regnet med, at de ville komme med et lidt højere pres og være lidt hurtigere, tilføjer han.

I perioder fik FC Midtjylland lov til at kontrollere bolden, men chancerne blev ofte størst, når jyderne stjal bolden og kørte kontra. Chancerne var også stor nok til at give et endnu bedre udgangspunkt.

- Vi slår Manchester United med 2-1, og det viser, at vi er meget godt hold.

- Men vi havde nogle kæmpe chancer, hvor vi skal lave mål - specielt i sådan nogle kampe. Men altså vi vandt alligevel, så det var vel okay, siger Kristoffer Olsson.

Han forventer flere ligheder i returkampen, der spilles torsdag i næste uge.

- Det bliver måske et lignende kampbillede, men de kommer nok til at have bolden endnu mere, når de skal op og jagte et resultat. Det behøver ikke være dårligt for os, siger Kristoffer Olsson.

/ritzau/

Deltag i debatten

 

Krimi

Politik

24. august 2016

Det er et hårdt slag for Morten Messerschmidts karriere, at han er nødt til at trække sig som DF-formand i EU.

Advarsler

25. august 2016

De unge risikerer aldrig at vågne op igen, hvis de prøver kræfter med den livsfarlige leg, lyder advarslen fra overlægen.

God karma

24. august 2016

En vaks nordjyde kom hjem og så, at der holdt en ulåst bil med trailer foran huset. Han ringede straks til politiet. Men før hundepatruljen kom, kom en anden mand løbende.

Frækt

24. august 2016

En mærkelig trend er blevet populær på sociale medier, hvor kvinder finder nye navne til deres bedste “veninde”.