Frederikshavn sætter sig på nordjysk ishockeytrone

30/01/2015

Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates plejer at udkæmpe en hård kamp om den nordjyske ishockeytrone.

I denne sæson har frederikshavnerne dog sat sig solidt på den plads - og taget kongekronen over hovedet.

Torsdag aften stod de to mandskaber over for hinanden i Frederikshavn, og det endte med en sikker sejr på 5-1 til værterne.

Hjemmeholdet tog føringen efter seks minutter ved Mathias Bau Hansen, inden Adam Miller øgede til 2-0 inden anden periode.

Aalborgs Mike Vaskivuo fik skabt spænding i en kort periode med sin reducering til 1-2, men Mathias Bau Hansen genetablerede frederikshavnernes tomålsføring med sit mål til 3-1 inden udgangen på anden periode.

Mathias Bau Hansen var i den grad i hopla på egen is, da han i tredje periode nettede til 4-1, inden Kristoffer Jonsson cementerede den sikre sejr.

Frederikshavn indtager tredjepladsen i Metal Ligaen med 58 point, mens Aalborg Pirates på ottendepladsen har 37 point. Begge hold har spillet 30 kampe.

I et opgør mellem to hold fra midten af rækken slog Rødovre Mighty Bulls på hjemmebane Esbjerg med 5-3.