Frisparksperle hjælper Roma til sejr over Juventus

30/08/2015

I sidste sæson blev Juventus en suveræn italiensk mester med blot tre nederlag i 38 kampe. Nu har Torino-klubben allerede tabt to gange efter to spillerunder i den nye Serie A-sæson.

Mens premierenederlaget hjemme til Udinese var sensationelt, lå det mere i kortene, at Roma søndag kunne slå Juventus. Det skete med en sejr på 2-1 i Rom.

Den var helt fortjent efter en kamp, som hjemmeholdet dominerede fra begyndelsen.

Romerne måtte dog vente en time på den forløsende scoring. Men så var den til gengæld også flot.

Fra godt 20 meter sparkede Miralem Pjanic et frispark i en bue over muren, så bolden fandt netmaskerne uden chance for Juventus-målmand Gianluigi Buffon.

Udeholdets vilkår for at vende kampen blev sværere efter 78 minutter, da Patrice Evra blev udvist efter det andet gule kort inden for få minutter.

Bare minuttet efter drog Roma maksimal fordel af overtalssituationen, da den nye angriber Edin Dzeko steg til vejrs og headede 2-0-scoringen ind.

Kort før tid skabte Paulo Dybala en smule spænding med sin reducering til 1-2, men mere blev det ikke til for "Den gamle dame", der ligger i bunden uden point.

Roma, der er blevet nummer to efter Juventus i de seneste to sæsoner, er noteret for fire point.