Hjemvendt storskytte får stærkt Randers-comeback

04/09/2015

Selv om Camilla Dalby tilbragte meget tid på udskiftningsbænken i sine to sæsoner hos storklubben Buducnost, er der fortsat smæld i venstrearmen hos den tidligere landsholdsspiller.

Det demonstrerede hun i sit comeback i den hjemlige håndboldliga fredag aften, hvor hun med ni scoringer havde en væsentlig andel i, at Randers HK vandt med 32-25 på udebane over Ringkøbing.

Med sejren kom kronjyderne perfekt fra start i den nye sæson, der helst skal udmønte sig i en bedre slutplacering end sidste års sjetteplads.

Den debuterende Randers-træner Ryan Zinglersen kunne se sit hold være i spidsen gennem hele opgøret i det vestjyske.

Ved pausen var stillingen 15-12 til gæsterne, og kun i det første kvarter af anden halvleg bed Ringkøbing-spillerne for alvor fra sig.

Hjemmeholdet kom op på 20-21 og fulgte med til 25-27, men formåede ikke at lave et eneste mål i de sidste fem minutter.

Derfor endte det med en sikker favoritsejr i en kamp, hvor Dalby med sine ni mål blev gæsternes topscorer, mens Johanna Westberg og Jane Schumacher nettede fem gange.

For Ringkøbing blev Mathilde Neesgaard topscorer med syv træffere.