Hjulmand får sejr i europæisk debut for Mainz

01/08/2014

Den danske fodboldtræner Kasper Hjulmand fik europæisk debutsejr, da han torsdag aften stod i spidsen for sin nye klub tyske Mainz 05 for første gang i Europa League.

På hjemmebane vandt tyskerne 1-0 over Asteras Tripolis fra Grækenland i tredje kvalifikationsrunde til Europa Leagues gruppespil.

Længe så det ud til, at de to hold skulle gå til pausen uden scoringer, men det ændrede Shinji Okazaki på med sit mål efter 45 minutter.

Hjulmands tropper formåede ikke at udbygge føringen i anden halvleg, men står alligevel med gode muligheder for videre avancement til playoff-runden.

Kampen fik yderligere dansk præg efter 77 minutter, da Hjulmand skiftede Niki Zimling på banen.

Den tidligere FC Nordsjælland-træner Hjulmand får debut for Mainz 05 i Bundesligaen, når turneringen begynder 22. august.