Huntelaar sørger for Schalke-point mod Chelsea

18/09/2014

Det lignede længe en Chelsea-sejr, men det endte med en 1-1-pointdeling hjemme mod tyske Schalke 04 i sæsonens første Champions League-kamp.

Cesc Fabregas bragte Chelsea foran med 1-0 efter blot 11 minutter, da den spanske midtbanespiller udnyttede et smart oplæg fra holdkammeraten Eden Hazard.

Lige inden scoringen begik Fabregas det, der lignede et klart frispark på en Schalke 04-spiller, men dommeren lod spillet fortsætte. Og så lå bolden kort efter i tyskernes netmasker.

Chelsea havde overraskende valgt at starte med stjerneangriberen Diego Costa på bænken. I stedet havde manager José Mourinho placeret veteranen Didier Drogba helt i front.

Drogba var tæt på at score til 2-0 efter en times spil, da han kom fri i højre side af feltet, men ivorianerens afslutning gik snert forbi den fjerneste stolpe.

Schalke 04 havde også flere farlige angreb, og det bedste af dem omsatte den hollandske angriber Klaas Jan Huntelaar flot til en 1-1-udligning efter 62 minutter.

Det må ærgre Mourinho, at Drogba ikke fik sat en scoring ind få minutter før udligningen, for det kunne have afgjort kampen.

I den anden kamp i gruppe G spillede Sporting Lissabon 1-1 ude mod Maribor. Den tidligere Manchester United-spiller Nani scorede for Sporting Lissabon efter 80 minutter, men Luka Zahovic fik udlignet i kampens overtid.