Irland ordnede verdensmestrene i Dublin

09/10/2015

De irske landsholdsspillere i fodbold leverede et flot resultat, da det torsdag aften lykkedes holdet at vinde 1-0 på hjemmebane over de tyske verdensstjerner, der vandt VM i Brasilien forrige sommer.

Tyskerne havde hele 67 procent af boldbesiddelsen i opgøret, som blev spillet i Dublin, og allerede efter 19 minutters spil sparkede de bolden ind bag Shay Given i målet. Ganske korrekt blev Mesut Özil dog vinket offside i situationen.

I stedet kunne Southampton-angriberen Shane Long indtage en helterolle, da han efter 70 minutter trak sig fri af Jonas Hector og Jerome Boateng, så han kunne knalde bolden over i det lange hjørne uden for målmand Manuel Neuers rækkevidde.

I en anden kamp i gruppe D var Polen og formstærke Robert Lewandowski på jagt efter tre point ude mod Skotland. Allerede efter tre minutter var den brandvarme Bayern München-angriber på pletten, da han bragte gæsterne foran 1-0.

Føringen holdt dog kun til første halvlegs sidste minut, hvor Matt Ritchie fra Bournemouth fik udlignet til 1-1.

Små 20 minutter inde i anden halvleg lykkedes det så skotterne at tage føringen på Hampden Park i Glasgow, da Steven Fletcher gjorde det til 2-1.

Fire minutter inde i dommerens tillægstid viste Robert Lewandowski så endnu engang, at han er ustoppelig for tiden, da han fulgte op på riposten fra et polsk frispark og ødelagde den skotske fest med scoringen til kampens resultat 2-2.

Tyskland topper fortsat gruppe D med 19 point tæt forfulgt af Polen og Irland med hver 18 point.

Skotland er en anelse isoleret i gruppen med 12 point, mens Georgien, der tidligere torsdag vandt 4-0 hjemme mod Gibraltar, har ni point. Gibraltar ligger sidst med nul point.