Kjær og Lille henter vigtig sejr i CL-kvalifikationen

30/07/2014

Simon Kjær og Lille kom onsdag et stort skridt nærmere playoffrunden om at komme med i Champions League-gruppespillet.

Den franske fodboldklub vandt 2-0 på udebane over schweiziske Grashoppers i den første af to kampe i tredje kvalifikationsrunde.

Simon Kjær spillede hele kampen i forsvaret for Lille, som med sejren har et meget fordelagtigt udgangspunkt før returkampen i Frankrig i næste uge.

Tidligere onsdag fik Peter Ankersen uventet meget spilletid, da hans klub, Red Bull Salzburg, skuffende tabte 1-2 ude til FK Karabakh fra Aserbajdsjan.

Landsholdsspilleren blev skiftet ind i slutningen af første halvleg, kort tid efter at Red Bull Salzburg havde indkasseret et rødt kort.

FK Karabakh indkasserede hele to røde kort i kampen.

Den tidligere Brøndby-målmand Michael Tørnes kom også ud for en skuffelse.

Det skete, da hans finske klub, HJK Helsinki, måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Apoel FC fra Cypern.

Finnerne førte 2-0 frem til 20 minutter før tid, men herefter udnyttede gæsterne to gange, at de spillede 11 mod 10 efter en udvisning af en af hjemmeholdets spillere.