Klar sejr sender Lyngby tilbage på førstepladsen

28/08/2015

Lyngby er tilbage på førstepladsen i den næstbedste fodboldrække, efter at holdet på hjemmebane vandt en klar sejr på 4-1 over FC Helsingør fredag aften.

Oprykningsfavoritterne gik ellers ind til kampen med to nederlag i træk som tyngende ballast, men de sorte skyer blev blæst væk allerede i første halvleg, hvor Lyngby scorede tre gange.

Danilo Arrieta lavede de første to, inden David Boysen øgede til 3-0 kort før halvtid.

Oprykkeren FC Helsingør er ellers kommer flot fra start i den næstbedste række, men her var Christian Lønstrups tropper kommet op imod overmagten.

Det lykkedes dog at bremse Lyngby-spillerne en smule efter pausen, men 10 minutter før tid scorede Bradley "Surprise" Ralani til 4-0 for hjemmeholdet.

Kort før slutfløjtet reducerede Jonas Hebo Rasmussen til 1-4.

Lyngby indtager nu igen den øverste plads i tabellen, inden de øvrige tophold skal i aktion senere i weekenden.

Lyngby har 12 point for 6 kampe, mens Fredericia og Vendsyssel følger efter med henholdsvis 11 og 10 point for fem kampe.

I fredagens anden kamp i den næstbedste række vandt AC Horsens 2-0 på udebane over Skive.