Lars Eller skyder med løst krudt i Montreal-nederlag

13/02/2016

Lars Eller agerede førstesheriff på Montreal Canadiens' skudstatistik i holdets udekamp i NHL natten til lørdag dansk tid, men både han og holdkammeraterne skød med løst krudt det meste af kampen.

Den danske angriber havde seks skud på mål i kampen, hvilket var mest af alle i kampen, men efter 60 minutters ishockey med overvejende Montreal-dominans, stod Eller noteret for nul scoringer, nul assister og Montreal for et nederlag på 4-6.

Det canadiske hold kom ellers foran tidligt i kampen, men allerede tidligt i anden periode havde Buffalo taget en solid føring på 4-1.

Montreal kom op på 3-4, inden hjemmeholdet lukkede kampen.

På skudstatistikken stod der 30-22 i Montreal-favør, men en skidt indsats i udeholdets mål af både Mike Condon og Ben Schrivens, som blev skiftet ind mod slutningen af anden periode, gav Buffalo-offensiven let spil.

Mere succes var der for Mikkel Bødker, som sammen med Arizona Coyotes vandt hjemmekampen mod Calgary Flames med 4-1.

Bødker stod for assisten til Shane Doans mål til 4-1, som afgjorde kampen mod slutningen af tredje periode.