Lars Eller skyder Montreal ud af skidt NHL-stime

07/02/2016

Ishockeyspilleren Lars Eller var lørdag med til at sikre Montreal Canadiens en tiltrængt sejr i NHL.

Mod Edmonton Oilers blev den 26-årige danske forward noteret for canadiernes andet mål i sejren på 5-1.

Med fire minutter tilbage af første periode modtog en fremadstormende Lars Eller en pasning fra Tomas Fleischmann på kanten. Danskeren tog pucken til sig og lagde den sikkert op i målhjørnet til 2-0.

Det var Lars Ellers niende scoring for Montreal i denne NHL-sæson, som har budt på en del op- og nedture for det canadiske hold.

På det seneste har pilen mest peget nedad med fire nederlag i træk før lørdagens hjemmekamp mod Edmonton Oilers.

Værterne kom foran 4-0, før gæsterne fik reduceret i begyndelsen af tredje periode fik reduceret. Det lykkedes aldrig Edmonton-spillerne at skabe spænding om kampens udfald.

Montreal Canadiens er to tredjedele henne i NHL-sæsonen fortsat i fare for at misse sæsonens afsluttende slutspil.