Lyngby skuffer igen - 0-0 mod Roskilde

17/04/2015

Oprykningsdrømmene i Lyngby fik endnu et slag fredag aften, da holdet kun formåede at få 0-0 i udekampen mod FC Roskilde.

Ganske vist halede Lyngby et enkelt point ind på AGF, som lige nu sidder på den anden og sidste oprykningsplads i 1. division, men der er stadig fem point op til aarhusianerne, der tilmed har spillet en kamp mindre.

Viborg fører suverænt 1. division.

Med det uafgjorte resultat udbyggede Lyngby den kedelige statistik, som fortæller, at holdet nu ikke har vundet i de seneste otte kampe, og håbet om en plads i Alka Superligaen næste sæson kan snart ligge på et meget lille sted.

Roskilde er placeret midt i rækken på syvendepladsen.

I fredagens anden kamp i 1. division vandt Skive overraskende på hjemmebane med hele 3-0 over AC Horsens.

En del af forklaringen på den store sejr skal nok også findes i, at Horsens' målmand Frederik Rønnow blev udvist blot fem minutter inde i anden halvleg.