Mie Ø. Nielsen svømmer sig i semifinale trods træthed

05/08/2015

Mie Ø. Nielsen var eneste danske svømmer i vandet onsdag formiddag, da der var indledende heats i 50 meter rygcrawl, og som forventet svømmede danskeren sig let videre til semifinalen ved VM i Kazan.

I tiden 27,89 sekunder blev Mie Ø. Nielsen nummer to i sit heat efter kineseren Fu Yuanhui, men det var rigeligt til at svømme sig blandt de 16 bedste.

Danskeren havde femtebedste tid i de indledende heats, hvor Fu Yuanhui med 27,66 sekunder var bedst af alle.

- Jeg synes, jeg var lidt tung i kroppen, og jeg har ikke fået den bedste søvn i nat, men det var okay, siger Mie Ø. Nielsen til TV2 Sport efter sit løb.

Tirsdag vandt danskeren bronze på den dobbelte distance, hvilket var hendes første VM-medalje på langbane, og det ser ud til, at hun måske kan svømme med om medaljer også på 50-meter-distancen.

Semifinalerne svømmes onsdag eftermiddag, mens der er finale torsdag eftermiddag.

Onsdag eftermiddag er der også finale i mændenes 200 meter butterfly, hvor Viktor Bromer skal jagte endnu en dansk medalje.