Mie Ø. Nielsen vinder bronze ved svømme-VM

04/08/2015

Danmark vandt sin anden medalje ved VM i svømning i Rusland tirsdag eftermiddag, da Mie Ø. Nielsen svømmede en bronzemedalje hjem i 100 meter ryg.

Selvtilliden var i top hos den danske svømmepige inden finalen. I mandagens semifinale svømmede hun sig i finalen i næstbedste tid - i nordisk rekordtid - 58,84 sekunder.

Kun australieren Emily Seebohm var hurtigere på vej mod finalen.

Hurtigere var Seebohm også i finalen, som hun vandt i tiden 58,26 sekunder.

Sølvet tog en anden australier i skikkelse af Madison Wilson sig af i tiden 58,75 sekunder, mens Mie Ø. Nielsen sikrede bronzen i tiden 58,86 sekunder.

Danskeren fik ikke nogen god start på finalen, men hun svømmede sig i den grad op og førte faktisk løbet ved vendingen - efter 50 meter.

Den føring kunne hun dog ikke holde.

Seebohm gik hurtigt forbi, og også Wilson distancerede Nielsen, der dog formåede at holde resten af konkurrenterne bag sig.

Den første danske VM-medalje hentede Jeanette Ottesen mandag aften i 100 meter butterfly, hvor hun vandt sølv.