NHL: Dansk keeper skudt i sænk i nyt Anaheim-nederlag

31/01/2015

Målmand Frederik Andersen måtte natten til lørdag indkassere det andet nederlag i træk sammen med Anaheim Ducks i NHL.

På hjemmebane blev danskeren passeret fire gange i et nederlag på 1-4 til Chicago Blackhawks.

Modsat det foregående nederlag til San Jose Sharks så fik Andersen denne gang fuld spilletid i opgøret mod Chicago, der bragte sig i front ved Jonathan Toews efter godt fem minutter.

I anden periode scorede gæsterne to gange, og så var det pludselig svært at tro på et comeback. Det blev blot til en reducering til 1-3 ved Rickard Rakell midtvejs i tredje periode.

Frederik Andersen leverede i løbet af opgøret 29 redninger på Chicago-spillernes 33 skudforsøg.

Til trods for de to seneste nederlag er Anaheim Ducks fortsat det bedste hold i Western Conference med 32 sejre i 50 kampe.