Nielsen scorer igen på straffe i NHL

22/11/2014

Selv om alle målmænd i NHL har lært Frans Nielsen at kende, scorer danskeren gang på gang på straffeslag i verdens bedste ishockeyliga.

Således også natten til lørdag, hvor danskerens New York Islanders besejrede Pittsburgh ude med 5-4 efter overtid og straffeslagskonkurrence.

Da Pittsburghs superstjerne Sidney Crosby havde scoret på det forrige straffe, var Frans Nielsen tvunget til også at gøre det, og det gjorde danskeren. Som han har for vane at gøre.

Dernæst kunne Nielsens holdkammerat Kyle Okposo afgøre kampen og sikre to point.

I den ordinære kamp havde Pittsburgh ellers taget føringen allerede efter godt et minut, men gæsterne fra New York Islanders gik til første periodepause med føring på 3-2.

Sejren var den syvende for New York Islanders i holdets seneste otte kampe.

De to mandskaber mødes allerede igen lørdag aften. Denne gang på Islanders' hjemmebane Nassau Coliseum på Long Island.