Overliggeren forhindrer FCN-point i Randers

28/11/2015

Træværket stod i vejen for FC Nordsjælland flere gange, da Farum-mandskabet forsøgte at skaffe point på udebane mod Randers FC lørdag aften.

Det endte med en kneben Randers-sejr på 1-0 i Alka Superligaen, selv om FCN pressede hårdt på for en udligning i det meste af anden halvleg.

To gange headede FCN-angriberen Marcus Ingvartsen på overliggeren, men ind ville bolden bare ikke.

Randers kom foran 1-0 efter 27 minutter, da angriberen Piotr Parzyszek med et flot hovedstød udnyttede den gode plads mellem FCN-stopperne Andreas Maxsø og Pascal Gregor.

Polakkens lejeaftale med FCN løber ud til sommer, men efter lørdagens præstation er han måske kommet tættere på et længere samarbejde.

Oplægget til målet stod Johnny Thomsen for, og Randers' højreback var ved at gentage en fin servering kort inde i anden halvleg, men denne gang var det Parzyszeks tur til at heade på overliggeren.

Ti minutter inde i anden halvleg blev Ingvartsen presset hårdt i feltet, men fik alligevel headet på overliggeren. Det samme gjorde han få minutter senere.

Randers blev nødt til at skifte to forsvarsspillere ud med skader i den periode. Først udgik Johnny Thomsen, og dernæst forlod stopperen Mads Agesen banen med en skade.

Alexander Fischer og Jonas Bager kom ind i stedet for, og det gav en del uro i kronjydernes bageste kæde, som FCN forsøgte at lukrere på.

Blandt andet var FCN-kantspilleren Joshua John flere gange på spil, men det blev ved lige ved og næsten.

I den anden ende af banen blev der pludselig masser af plads til Randers, som slog kontra igen og igen.

Angriberen Viktor Lundberg, Jonas Borring og Alexander Fischer var alle tæt på scoringer, men der blev kun scoret en enkelt gang i kampen.

I overtiden blev FCN-anfører Patrick Mtiliga udvist for at sparke bagud mod Randers-midtbanespilleren Mandla Masango efter en hård kamp om bolden.

Med sejren rykker Randers op på femtepladsen i ligaen med 26 point efter 17 kampe, mens FCN har 22 point på en syvendeplads.