Paris og Mikkel Hansen snupper CL-bronze fra Landin

29/05/2016

Landsholdsspillerne Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard snuppede søndag bronze fra landsholdsmålmanden Niklas Landin, da de søndag mødtes i håndboldherrernes Champions League.

Det står klart, efter at Paris Saint-Germain med Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard vandt 29-27 over THW Kiel med Niklas Landin i målet i bronzefinalen i Champions League.

De tre danske landsholdsspillere missede alle chancen for at komme i finalen lørdag.

THW Kiel tabte nemlig til det ungarske hold Veszprem efter forlænget spilletid i den ene semifinale, mens PSG tabte 26-28 til polske Kielce efter en tæt kamp.

Derfor mødtes de danske spillere i bronzekampen, hvor holdet fra Paris styrede første halvleg, og PSG kunne gå til pause med føringen 15-11.

Efter pausen fik Kiel dog vendt kampen. 14 minutter inde i anden halvleg førte det tyske hold 22-20, efter at have været bagud 17-19. Paris havde svært ved at levere godt angrebsspil, mens Niklas Landin præsterede flere flotte redninger.

Herfra lå det tæt, hvor Kiel det meste af tiden havde en føring på et mål. Men blot få minutter før tid fik Mikkel Hansen vendt det igen med en scoring til 28-27 til Paris.

Et minut senere lavede han endnu en scoring, så kampen endte med en føring på to mål til Paris-holdet.

Landin reddede i første halvleg hele tre straffekast i Kiels mål. Men den danske landsholdsmålmand måtte også affinde sig med en stærk Mikkel Hansen, der scorede ti mål og blev kampens topscorer.

Finalen mellem Veszprem og Kielce spilles klokken 18 og er uden dansk deltagelse.