Peru snupper bronzemedaljerne ved Copa America

04/07/2015

Angriber Paolo Guerrero scorede sit fjerde mål ved Copa America, da Peru natten til lørdag dansk tid slog Paraguay 2-0 og sikrede sig bronzemedaljerne i turneringen.

Peru kom foran i det 49. minut, da Paolo Guerrero headede et hjørnespark ned for fødderne af midtbanespilleren Andre Carrillo, der scorede.

I det 89. minut lukkede Paolo Guerrero matchen med Perus andet mål. Han har nu scoret syv af holdets ti seneste mål ved Copa America. Mod Bolivia i kvartfinalen lavede han hattrick, og han scorede også tre mål mod Venezuela i Perus sidste kamp ved Copa America i 2011. Dengang endte holdet også på tredjepladsen.

Natten til søndag dansk tid har værterne fra Chile chancen for at vinde sin første Copa America-titel i turneringens 99 år lange historie. Modstanderen i finalen er Argentina.