Pointtab til Real Madrid åbner spansk titelkamp

01/03/2015

Real Madrid lukkede søndag FC Barcelona tilbage i kampen om det spanske mesterskab.

På hjemmebane måtte Cristiano Ronaldo og holdkammeraterne nøjes med 1-1 mod Villarreal, og dermed skrumpede førerholdets forspring til bare to point hen over weekenden, efter at Barcelona lørdag vandt 3-1 i Granada.

Pointtabet kan vise sig at blive ekstra dyrt for Real Madrid, der om tre uger skal på besøg hos arvefjenderne fra Barcelona.

Med et forspring på bare to point kan duellen på Camp Nou ende med at afgøre titelkampen.

Det så ellers godt ud for madrilenerne i begyndelsen af anden halvleg mod Villarreal, da Cristiano Ronaldo sikkert eksekverede et straffespark begået mod ham selv.

Villarreals Eric Bailly hev portugiseren ned i straffesparksfeltet og muliggjorde Ronaldos 30. ligascoring i denne sæson.

Et lille kvarter senere udlignede Villarreals Gerard Moreno, da bolden lidt uventet pludselig lå for hans fødder på kanten af madrilenernes felt. Moreno trykkede resolut bolden forbi Iker Casillas til 1-1.

Med 25 minutter tilbage af opgøret var Real Madrid for alvor presset til at satse fremad banen for at holde afstanden til Barcelona.

Cristiano Ronaldo kom til et par gode muligheder. Blandt andet havde portugiseren et hovedstødsforsøg, der blev reddet af gæsternes keeper tæt på det ene målhjørne.

Tidligere på søndagen måtte de forsvarende mestre fra Atlético Madrid nøjes med 0-0 i Sevilla, hvilket betyder, at Diego Simeones mandskab fortsat er syv point efter Real Madrid.