PSG river Simon Kjær og co. over på 45 minutter

25/04/2015

To indkasserede mål og et gult kort. Det var status for Simon Kjær efter blot fem minutter af udekampen mod Ligue1-førerholdet Paris Saint-Germain. Og ydmygelsen stoppede ikke her, for Lille tabte 1-6.

Allerede inden pausen havde pariserne uden karantæneramte Zlatan Ibrahimovic fordoblet føringen, og en rundtosset Simon Kjær kunne sammen med holdkammeraterne gå ned i omklædningsrummet bagud med 0-4.

Forsvaret med Simon Kjær har ellers været blandt de stærkeste i den franske liga i år med kun 27 indkasserede mål, men lørdag sejlede backlinjen ganske enkelt rundt i hele første halvleg, og det udnyttede Maxwell, Edinson Cavani og to gange Ezequiel Lavezzi.

Det blev en smule bedre efter pausen, hvor det også lykkedes Marko Basa at reducere til 1-4, inden det gik helt galt for Lille igen.

Kjærs forsvarskollega Sebastien Corchia begik straffespark, fik et rødt kort og kunne se Edinson Cavani gøre det til 5-1.

Fire minutter senere blev Simon Kjær så tørret af Lavezzi, der fuldbyrdede sit hattrick og gjorde det til 6-1.

Storsejren sender PSG i front af ligaen tre point foran Lyon med fem runder igen. Lille er nummer otte med kun fire kampe tilbage at spille.