Rørende fotos: Filmhelte overrasker syge børn

Stylet som deres roller i "Thor"-filmene troppede Chris Hemsworth og Tom Hiddleston for nylig op som henholdsvis tordenguden Thor og den udspekulerede Loke på børnehospitalet Lady Cilento Children's Hospital i den australske storby Brisbane.

35-årige Hiddleston og 33-årige Hemsworth befinder sig i øjeblikket "down under", hvor de er ved at indspille den kommende film i franchiseserien, men duoen tog en pause fra indspilningerne for at overraske de indlagte børn.

Det viser hospitalet på en række rørende billeder, som det har delt på sin officielle Instagram-profil.

- Tusind tak, Chris Hemsworth og Tom Hiddleston, for at skabe nogle superminder for vores patienter, skriver hospitalet til et storsmilende billede af de to Hollywood-helte.

Børnene fik blandt andet lov til at holde Thors hammer, give Loke et gok i nøden og ellers snakke med deres filmhelte, viser nogle af de mange fotos fra visittet.

Både Hemsworth og Hiddleston har også delt billeder fra besøget på deres respektive Instagram-profiler, og de to superstjerner var begge meget berørte efter besøget.

- Mød de virkelige superhelte i verdenen. En enorm hyldest til alle de modige børn, som er en inspiration for os alle, skrev Hemsworth efterfølgende og blev bakket op af Hiddleston.

- Uforglemmeligt at møde alle børnene, lød det den engelske skuespiller, der også har hovedrollen i Susanne Biers serie "Natportieren".

"Thor: Ragnarök" får i øvrigt dansk biografpremiere den 2. november 2017.

Se de rørende billeder her:

https://www.instagram.com/p/BJcrtMshl8I/?taken-by=ladycilentochildrensho...

https://www.instagram.com/p/BJdy1MGjVmE/?taken-by=chrishemsworth

https://www.instagram.com/p/BJeRT2JAKbO/?taken-by=twhiddleston

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip