Roma er under pres i CL-kapløb efter sent nederlag

26/04/2015

AS Roma har været en meget ukonstant størrelse i denne sæson i den italienske Serie A i fodbold.

Alt for mange uafgjorte kampe har kostet i tabellen, og lørdag aften dummede ligaens nummer tre sig ved at tabe 1-2 ude til den faldne storhed Inter.

Milano-klubben scorede sejrsmålet få minutter før tid, da den netop indskiftede Lukas Podolski spillede bolden frem til Inter-topscorer Mauro Icardi. Han scorede for 17. gang i denne sæson i ligaen.

Mauro Icardi havde ellers misbrugt flere chancer tidligere i kampen.

Inter bragte sig foran 1-0 ved Hernanes efter et kvarters spil, men i anden halvleg udlignede Radja Nainggolan for Roma.

Hovedstadsklubben har 58 point for 32 kampe og ligger på tredjepladsen, der udløser kvalifikationskampe om at komme med i Champions League-gruppespillet i næste sæson.

Roma trues dog bagfra af Napoli, der har 53 point for en kamp færre.

Lazio er nummer to med 58 point for 31 kampe, mens Juventus med 73 point ser ud til at være urørlig på førstepladsen.

Inter kom med sejren op på 45 point og ligger nummer syv.

AC Milan fortsatte sin nedtur med et 1-2-nederlag ude til Udinese.

Den anden storklub fra Milano er dermed nummer 10 med 43 point, mens Udinese indtager 12.-pladsen med 38 point.