Sønderjyske misser førsteplads efter sent nederlag

21/10/2014

Sønderjyskes ishockeyherrer kunne tirsdag aften have erobret førstepladsen i Metal Ligaen.

Det blev dog ikke til noget, da de forsvarende mestre tabte 2-3 ude til Rødovre Mighty Bulls efter overtid.

Med resultatet er Sønderjyske nummer tre i ligaen med 13 point for syv kampe.

Herning Blue Fox topper med 14 point, mens Frederikshavn White Hawks har 13 point på andenpladsen.

Sønderjyske kom ellers foran 1-0 mod Rødovre, da Henrik Nielsen sendte pucken ind i buret efter cirka 10 minutters spil.

Før perioden var færdig, havde hjemmeholdets Steffen Klarskov Nielsen dog sørget for balance i målregnskabet.

Cirka seks minutter inde i anden periode kom Rødovre i spidsen, da Christian Mieritz scorede til 2-1.

Seks minutter før afslutningen på tredje periode fik Sønderjyske igen scoret, denne gang ved Patrick Asselin.

I overtiden scorede Rødovres Martin Højbjerg sejrsmålet, der gav hjemmeholdet to point, mens Sønderjyske måtte nøjes med et enkelt.

Rødovre er nummer fem i Metal Ligaen med 11 point.