Sønderjyske spolerer Ove Pedersens Hobro-debut

29/11/2015

Ove Pedersen fik søndag en skidt start som træner for Hobro i Alka Superligaen.

I Haderslev blev ligaens bundprop slået med 2-0 af Sønderjyske, der helt fortjent vandt på to scoringer fra Johan Absalonsen.

Fem dage efter sin ansættelse havde rutinerede Ove Pedersen ikke fået sat et synligt aftryk på Hobro-holdet.

Faktisk var Hobro langt under niveauet fra sidste uges 4-4-kamp på udebane mod Esbjerg, hvor assistenttræner Lars Justesen stod med ansvaret.

Gæsterne fik stort set ikke skabt en eneste målchance, og i lange perioder kom Hobro til at stå og forsvare sig langt tilbage på banen.

Godt fem minutter før pausen faldt kampens første scoring, da Marc Pedersen lagde bolden i en bue over Hobro-forsvaret, hvor Johan Absalonsen løb den op.

Mads Justesen kom for sent med en tackling, og så prikkede Absalonsen bolden forbi en fremadstormende Jesper Rask i Hobro-målet til 1-0.

Hurtigløberen Absalonsen cementerede Sønderjyskes sejr på nogenlunde samme tidspunkt i anden halvleg, efter at Hobros Jacob Tjørnelund havde begået straffespark på Tommy Bechmann.

Selv om Absalonsen ikke afsluttede godt, og Hobro-keeper Jesper Rask fik hånden på bolden, kom bolden over målstregen til 2-0.

Sønderjyske har 28 point på ligaens fjerdeplads, mens Hobro har ni point på sidstepladsen.