Sønderjyske vender truende nederlag til sejr

31/10/2014

En overraskelse af de større lurede i Herlev Skøjtehal fredag aften, hvor hjemmeholdet Herlev Eagles inden tredje periode førte 2-1 over de forsvarende ishockeymestre fra Sønderjyske.

Det ville have været en stor skalp for værterne, der ikke har fået den bedste sæsonstart og ligger sidst i Metalligaen.

Men sønderjyderne, der fører tabellen, fik samling på tropperne og sikrede med fire mål indenfor syv afgørende minutter i tredje periode sig en 5-2-sejr.

Først sørgede Thomas Spelling for udligningen i powerplay med godt 11 minutter igen, og så fulgte scoringer af Steffen Frank, Kim Lykkeskov og Søren Dau Mortensen hurtigt derefter.

Aftenens øvrige ligakampe var mindst lige så målrige. Faktisk blev der ikke scoret under syv mål i nogen af dem.

Flest mål for pengene fik de i Esbjerg, hvor hjemmeholdet sendte Aalborg Pirates hjem med et 4-7-nederlag. Esbjergensernes Aaron Lee scorede sit holds tre sidste mål i kampen.

I Odense var hjemmeholdet bagud 1-3 efter et kvarter, men endte alligevel med at tage alle tre point og en 6-4-sejr.

Nederlaget til Frederikshavn betyder, at Herning trækker fra på andenpladsen efter en 5-2-udesejr i Rungsted.

Endelig vandt Rødovre det københavnske lokalopgør mod Unibet Stars Gentofte med hele 6-1. Kampen var reelt afgjort allerede efter 1. periode, hvor stillingen var 5-0 til Rødovre.