Sang og satire: Denne revy er årets bedste

En lang sommer er forløbet med latter, sang og satire rundt omkring på de danske revyscener, og søndag aften blev de medvirkendes hårde indsats belønnet til Charlies Revygalla i Cirkusbygningen.

Det har ikke været en hemmelighed, at trofæet for årets revy ville blive fragtet med til det sydlige Danmark, da de nominerede var Sønderborg Sommer Revy, Nykøbing F. Revy og Kerteminderevyen. Det blev dog slået at fast, at Fyn gav den fineste forestilling, og den idylliske havneby kan nu pryde sig med den fornemme titel som årets revy 2016.

For anden gang i træk tog Cirkusrevyen prisen for årets parodi hjem. Det var dog Ulf Pilgaard, der i år var ansvarlig for at vinde prisen hjem til den veletablerede revy. Sidste år var det Henrik Lykkegaard, der vandt prisen.

Også titlen for årets talent gik til Cirkusrevyen. Vinderen var Lise Baastrup, der også er blevet fremhævet og rost i flere anmeldelser af Cirkusrevyen for sin store stemme og flotte performance.

Prisen som årets kvindelige kunstner gik til stjerneskuespilleren Bodil Jørgensen, der i år berigede Tivolirevyen Tam Tam i Glassalen med sine evner indenfor sang og skuespil.

Som årets mandlige kunstner løb Kim Hammelsvang med prisen. Kim Hammelsvang optrådte i årets revy, Kerteminderevyen, og derved løb deb østfynske revy ligesom Cirkusrevyen med hele to ud af årets fem priser.

Charlies Revygalla bliver sendt på TV2 Charlie lørdag den 3. september.

/ritzau/FOKUS

Dagens Underholdning