Sangstjerne raser over ondskabsfulde fans

Den kontroversielle popstjerne Justin Bieber har i løbet af de seneste måneder været genstand for enorm kritik, efter han blandt andet valgte at ryge pot på scenen under en af hans mange koncerter.

Nu raser den 22-årige sangfugls fans igen. Denne gang tager vreden dog ikke udgangspunkt i Justin Biebers optrædener, men handler derimod om han nyeste kæreste Sofia Richie.

Den canadiske sanger har langt fra modtaget kritikken med åbne arme. Justin Bieber har nemlig understreget, at onde kommentarer på hans sociale medier ikke er velkommen, og at han vil privatisere sin Instagram-konto, hvis hadet ikke stopper.

Det skriver "Sorry"-kunstneren til et billede på Instagram.

- Jeg vil gøre min Instagram privat, hvis ikke I stopper det had, som er ved at tage overhånd. Hvis I virkelig var mine fans, ville I ikke være så ondskabsfulde overfor mennesker, som jeg kan lide, skriver Justin Bieber i billedeteksten.

Justin Bieber og Sofia Richie har været venner i lang tid, men først for nylig er parret blevet set sammen i romantisk øjemed.

Stjernen er siden sit forhold til sangerinden Selena Gomez blevet set sammen med flere forskellige kvinder, heriblandt Hailey Baldwin.

Se Justin Biebers billede her: https://www.instagram.com/p/BJE9qqCBbdX/

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip