Schmeichel tager tredje sejr i træk: Snuser til redning

18/04/2015

Leicester har det meste af sæsonen lignet et hold, der var på vej ud af Premier League, men bundholdet har med sejre i de to seneste kampe vist, at det stadig er for tidligt at dømme holdet som nedrykker.

Lørdag kom Swansea på besøg på King Power Stadium, og endnu en gang viste Kasper Schmeichel og hans holdkammerater, at de tror på overlevelse ved at besejre waliserne med 2-0.

Det var da også Leicester, der startede bedst, da holdet fra start lagde stort pres på gæsterne.

Det pres blev efter 15 minutters spil omsat til mål, da Leonardo Ulloa fik sidste fod på en nedfaldsbold i feltet og sikkert satte bolden i nettet til 1-0.

Argentinske Ulloa var ikke en del af Leicester-manager Nigel Pearsons oprindelige startopstilling, men på grund af en skade til David Nugent, fik argentineren chancen fra start og kvitterede med en scoring.

Swansea havde i første halvleg ikke meget at byde på, og det blev kun til et par forkølede forsøg fra distancen fra Jonjo Shelvey, men det var ikke noget, der udfordrede Schmeichel i Leicester-målet.

Leicester startede anden halvleg som første og lignede ikke et hold, der kæmpede for overlevelse. Derimod spillede Leicester med tro på egne evner og vandt langt de fleste nærkampe.

Marc Albrighton modtog i starten af anden halvleg en aflevering i feltet, men afslutningen sneg sig på den forkerte side af målstolpen.

I det 50. minut ville den kroatiske Leicester-spiller Andrej Kramaric også lege med, men hans forsøg fra kanten af feltet fløj lige forbi trekantssammenføjningen.

Man skulle frem til det 66. minut, før Schmeichel for første gang reelt blev testet. Nelson Oliveira brød igennem Leicester-forsvaret, men den danske landsholdskeeper var på plads og reddede med en flot fodparade.

Herefter kom Swansea mere ind i kampen og fik flere chancer for at udligne, men lige lidt hjalp det. Schmeichel og Leicester-forsvaret holdt stand, og målene udeblev for waliserne.

Til gengæld fik Leicester scoret, da Andy King kom først på en ripost fra Lukasz Fabianski i Swansea-målet og sparkede Leicester på 2-0, som også blev kampens resultat.

Leicester vandt kampen, fik den tredje sejr i træk og kravler op på en 18.-plads med 28 point. Lige så mange point har Hull, der ligger på den gode side af nedrykningsstregen.