Schweinsteiger: United bliver min sidste klub i Europa

Manchester Uniteds tyske midtbanespiller, Bastian Schweinsteiger, er tilsyneladende ikke faldet i smag hos klubbens nye manager, José Mourinho.

Portugiseren har endnu ikke givet spilletid til den 32-årige Schweinsteiger i denne sæson, der altså lader til at være frosset ud. Men det får ikke tyskeren til at opgive karrieren i den engelske storklub.

Kort tid inden transfervinduet lukker, afviser den tidligere Bayern München-spiller at være på vej væk.

- Manchester United bliver min sidste klub i Europa, skriver Bastian Schweinsteiger på Twitter.

- Jeg respekterer andre klubber, men Manchester United var den eneste klub, der kunne få mig til at forlade Bayern München. Jeg vil være klar, hvis holdet behøver mig.

- Det er alt, jeg kan sige om den nuværende situation. Jeg vil takke fansene for den utrolige opbakning de seneste uger, tilføjer Schweinsteiger.

Midtbanespilleren tørnede ud for Bayern Münchens førstehold i 13 år, inden han sidste år skiftede til Manchester United, da Louis van Gaal var manager.

Schweinsteiger var med til at vinde VM med Tyskland i 2014, og han var også med ved sommerens EM, hvor Tyskland tabte i semifinalen til Frankrig.

Efter slutrunden annoncerede Schweinsteiger sit stop på landsholdet. Han nåede at spille 120 landskampe og score 24 mål.

/ritzau/

Dagens Gossip