Stoke skaber sensation mod Manchester City

30/08/2014

Stoke med den danske målmand Thomas Sørensen på bænken sørgede lørdag for at skabe sensation i Premier League.

På udebane sejrede holdet 1-0 over den forsvarende mester, Manchester City, der ellers var meget overbevisende i sejren over Liverpool i mandags.

Men i tredje spillerunde lykkedes det ikke at score for de højt betalte City-stjerner.

Manchester City havde et massivt spilovertag gennem stort set hele kampen, men Stoke forsvarede sig forbilledligt og sørgede for, at storfavoritten ikke kom til alt for mange chancer.

Selv sørgede Stoke for at mestre effektiviteten. Efter knap en time driblede Mame Biram Diouf sig fri, og fra en position lidt inde i straffesparksfeltet afsluttede han og så sit skud smutte i mål under den sprællende keeper Joe Hart.

City intensiverede presset i slutningen af kampen, men Stoke holdt stand og fik sæsonens første sejr. Omvendt var det Citys første pointtab.

I Wales fortsatte Michael Laudrups tidligere klub Swansea den formidable sæsonstart. På hjemmebane blev West Bromwich Albion slået med 3-0 på blandt andet to mål af Nathan Dyer.

Det første satte han ind efter bare to minutter, og midt i første halvleg øgede Wayne Routledge, inden Dyer scorede til slutresultatet efter 71 minutter.

Dermed er Swansea overraskende en del af toppen efter ni point for de første tre kampe.