Tobias Mikkelsen scorer to gange i Rosenborg-triumf

31/07/2015

Den danske kantspiller Tobias Mikkelsen var torsdag aften stærkt medvirkende til, at danskerens norske klub Rosenborg sejrede på udebane i Europa League-kvalifikationen over Debrecen fra Ungarn.

Med to mål i anden halvleg var Tobias Mikkelsen med til at vende 0-1 ved pausen til en 3-2-sejr.

Syv minutter inde i anden halvleg udlignede danskeren, mens han tre minutter før tid bragte Rosenborg foran med 3-1, før han kort efter blev skiftet ud. I overtiden reducerede hjemmeholdet.

Mike Jensen var med i hele kampen for Rosenborg, mens Emil Nielsen sad på bænken opgøret igennem.

Det var dog ikke kun Rosenborg, som havde danskere i aktion i Europa League-kvalifikationen torsdag aften.

Kevin Stuhr Ellegaard og Elfsborg, der i runden før slog Randers ud, vandt med 2-1 hjemme over norske Odd Ballklubb efter at have været bagud.

I Belgien spillede Alexander Scholz hele kampen, da danskerens Standard Liege slog Zeljeznicar fra Bosnien med 2-1.

Det blev også til fuld spilletid for Søren Rieks, da IFK Göteborg på udebane tabte 1-2 til Belenenses fra Portugal. I anden halvleg satte svenskerne også Jakob Ankersen på banen, og netop Ankersen lagde op til Göteborgs 1-2-reducering.

Endelig fik Bassel Jradi 18 minutter for Strømsgodset, der tabte 0-2 i Kroatien mod Hajduk Split.