Tottenham holder konkurrent under sig efter uafgjort

25/04/2015

Tottenham spillede ikke nogen stor kamp lørdag mod Southampton, men Christian Eriksen og co. fik alligevel reddet et enkelt point med 2-2 efter at have været bagud to gange i opgøret.

Dermed rykker Tottenham op på femtepladsen i Premier League foran Liverpool med ét point, men Liverpool har dog spillet to kampe færre end Eriksens mandskab.

Southampton er lige nu a point med Liverpool, som senere lørdag møder West Bromwich ude.

Det var hjemmeholdet fra Southampton, som i de første 45 minutter kom frem til de fleste og største chancer.

Alligevel havde Southampton brug for hjælp fra et gavmildt Tottenham-forsvar, førend der kom hul på bylden.

Lidt uden for eget felt snublede Ryan Mason med bolden ved fødderne, men han fik alligevel prikket den tilbage til forsvarsspilleren Ben Davies.

Han forsøgte at dække bolden af ned mod eget mål, men den store italienske Southampton-angriber Graziano Pellé kunne uden problemer puffe Davies til siden og prikke bolden ind under en sagesløs Hugo Lloris i Tottenham-målet.

Herefter kom Tottenham lidt bedre med, og en smule ufortjent efter spil og chancer fik Erik Lamela udlignet kort inden pausen, da han med en blanding af arm og mave fik dirigeret et indlæg i kassen.

Det var dog fortsat Southampton, som var det bedste hold på banen efter pausen.

Holdet skabte flere gode muligheder, som især Steven Davis misbrugte, men så er det godt, at man har målfarlige Graziano Pellé. Efter 64 minutter steg han flot op til et indlæg og headede målet til 2-1 ind.

Igen lykkedes det Tottenham at rejse sig, da Eric Dier med en flot aflevering ind i feltet fandt Nacer Chadli, som køligt lagde bolden ind til 2-2 med 20 minutter tilbage.

Der faldt ikke flere scoringer trods syv minutters tillægstid efter en slem skade til Tottenhams Ben Davies i anden halvleg.

Begge hold mangler fire kampe i ligaen og kan begge nå at kvalificere sig til Europa League i næste sæson.