Trods purungt FCN-hold: Hjulmand vil vinde her og nu

20 år og 260 dage. Det var gennemsnitsalderen på FC Nordsjællands spillere i sidste rundes opgør mod OB i Superligaen.

Men selv om FCN på det sidste har stillet med et rekordungt mandskab, handler det stadig om resultaterne her og nu. Det forsikrer cheftræner Kasper Hjulmand.

- Tag ikke fejl - det drejer sig om at vinde den næste kamp. Vi tænker meget kortsigtet. Vi tænker på at vinde den næste kamp hver eneste uge, siger han til FC Nordsjællands hjemmeside.

I sæsonpremieren mod Viborg hentede FCN en sejr, men siden er det ikke blevet til point for Hjulmands tropper.

- Vi startede jo rigtig godt, men vi vidste også alle sammen, at vi kunne få en svær periode. Det har vi fået. Vi ramte to af de bedste hold i de to følgende kampe, og med rette fik vi ikke noget ud af det.

- Vi har haft bærende spillere væk til OL og på skadeslisten. Men det betyder også, at vi har set en masse spændende spillere.

- I de første kampe har vi givet debut til fem spillere og spilletid til nogle af dem, der ikke har spillet så meget, siger Kasper Hjulmand.

Og cheftræneren vakler ikke i troen. Han tror på, at holdet igen kan få stor succes med den rette indstilling.

- Vi havde gerne set, at vi havde haft flere point og stået stærkere nu. Men vi er faste i troen og har set masser af potentiale.

- Succesen smager bedre, når man har været igennem en masse møg. Det har vi prøvet før i den her klub, siger Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland møder fredag Randers FC på Right to Dream Park.

/ritzau/

Dagens Gossip