Udmattet Lukas Graham klar til dansk koncert

Bandet Lukas Graham tordner triumferende ind på alverdens hitlister, men efter at have turneret nærmest nonstop i diverse talkshows og til koncerter på hele kloden meddelte bandet tirsdag, at det må se sig nødsaget til at aflyse tre koncerter i henholdsvis Australien og Japan på grund af ekstrem udmattelse hos bandets forsanger, Lukas Graham Forchhammer.

Den næste optræden i bandets koncertkalender var egentlig i canadiske Vancouver 10. november, men nu afslører YouSee i en pressemeddelelse, at Lukas Graham er klar til en eksklusiv koncert i Jyske Bank Boxen i Herning under navnet "Lukas Graham & Friends" lørdag den 10. september.

I forbindelse med afsløringen fortæller Lukas Graham i en dertilhørende video til tonerne af superhittet "7 Years", at sangerinderne Stine Bramsen og Nabiha sammen med blandt andre rapdrengene Kesi og S!VAS vil levere gæsteoptrædener til koncerten, som bliver bandets sidste på dansk jord i år.

- Det bliver en forrygende aften og et forrygende line-up, lover bandets forsanger, Lukas Forchhammer, i videoen.

Tilbage i april fortalte Lukas Graham Forchhammer til Politiken, at han bliver far til september, og at han derfor ville holde pause fra musikken et par måneder.

- Der skal det handle om familien for mig, selv om jeg naturligvis burde være ude at spille og bakke pladen op. Men det her er jo uendeligt meget vigtigere, sagde han til avisen i foråret.

Du kan se gårsdagens pressemeddelelse med aflysningerne her: http://www.frontiertouring.com/lukasgraham

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip