Ukrainer sender Serena Williams ud af OL i tredje runde

Den amerikanske tennisdronning Serena Williams er ude af den olympiske tennisturnering i Rio.

I tredje runde, der svarer til ottendedelsfinalen, tabte hun natten til onsdag dansk tid til ukraineren Elina Svitolina i to sæt. Verdensranglistens nummer 20 vandt med 6-4, 6-3 over verdensetteren på blot 72 minutter.

Serena Williams blev blandt andet noteret for otte dobbeltfejl undervejs, og hun lavede hele 37 uprovokerede fejl.

Med nederlaget kommer Serena Williams ikke til at forsvare sit OL-guld fra fire år siden, hvor hun strøg til tops i London.

Allerede i anden runde var Serena Williams i problemer, da hun var nede med sætbolde mod franskmanden Alize Cornet. I den kamp lykkedes det dog den amerikanske stjerne at afværge katastrofen.

Heller ikke i double vinder Serena Williams en olympisk medalje i denne omgang, og dermed forbliver samlingen foreløbig på fire OL-guldmedaljer.

Allerede i første runde røg hun ud sammen med søsteren Venus Williams, der desuden også blevet slået ud i single i første runde.

Før OL-kampen havde ukraineren tabt alle fire indbyrdes møder med Serena Williams. Tidligere på året mødtes de i grand slam-turneringen French Open, og her blev Svitolina fejet af banen med 1-6, 1-6.

I kvartfinalen møder hun tjekken Petra Kvitova, der i anden runde sendte Caroline Wozniacki ud af OL.

/ritzau/

Dagens Gossip