Ustoppelig Messi sidder alene på målrekorden i Spanien

22/11/2014

Den argentinske fodboldstjerne Lionel Messi blev lørdag aften den mest scorende i den bedste spanske fodboldrække nogensinde, da han i hjemmekampen mod Sevilla bragte FC Barcelona foran 4-1 i anden halvleg.

Det var Messis andet mål i kampen, som altså blev historisk for angriberen. Med 1-0-målet på frispark i første halvleg tangerede Messi først rekorden for flest antal mål i Primera Division.

Inden lørdagens kamp sad den tidligere Athletic Bilbao-spiller Telmo Zarra alene på rekorden med sine 251 mål, som blev scoret i 1950'erne.

Zarra scorede sine mål 251 i 277 kampe. Messi skulle bruge 289 kampe på at nå samme antal mål.

Men Messi ville ikke nøjes med at dele rekorden, så med små 20 minutter igen af kampen bragte Messi Barcelona foran med 4-1. Kort tid efter fejrede Messi det hele med et hattrick, da han nettede til 5-1.

Kampen begyndte klokken 20 og er endnu ikke færdigspillet.