Zlatan scorer i svensk sejr over Iran

31/03/2015

Dansk-svenske Robin Olsen vogtede målet, og Zlatan Ibrahimovic kom på scoringstavlen, da Sveriges fodboldlandshold tirsdag aften vandt 3-1 over Iran.

Det skete i en testkamp i Stockholm.

Zlatan Ibrahimovic bragte Sverige foran 1-0 efter 11 minutter, og 10 minutter senere fordoblede Marcus Berg føringen.

Iran fik reduceret til 1-2 få minutter senere ved Javad Nekounam, der passerede Robin Olsen på et straffespark.

I pausen lod Zlatan Ibrahimovic sig udskifte, og midt i anden halvleg kom Brøndby-angriberen Johan Elmander på banen i stedet for Marcus Berg.

Det var dog en anden indskifter, Ola Toivonen, som kort før tid slog sejren fast med et flot hovedstød.

Han havde afløst Zlatan Ibrahimovic fra begyndelsen af anden halvleg.

FC København-spilleren Rurik Gislason scorede, da Islands succeshold spillede 1-1 mod Estland i en testkamp. Det skete på esternes hjemmebane i Tallinn.

Rurik Gislason bragte islændingene foran 1-0 efter 10 minutter, men Estland udlignede efter pausen.