Zlatan scorer og PSG booker billet til 1/8-finalerne

25/11/2015

Paris Saint-Germain er klar til 1/8-finalerne i Champions League efter en sikker storsejr på 5-0 ude over Malmö FF i gruppe A.

Der var på forhånd set frem til Zlatan Ibrahimovic' tilbagekomst til Malmø som by og Malmö FF som klub, og Zlatan svigtede ikke, men tegnede sig for scoringen til 3-0.

Med sejren har PSG 10 point på andenpladsen efter Real Madrid, der allerede før dagens kamp var videre fra gruppen. Real Madrid vandt ude 4-3 over Shakhtar Donetsk og topper med 13 point.

Den svenske stjernespiller lagde før kampen ikke skjul på, at det var specielt for ham at vende tilbage og møde sin tidligere klub på egen bane, og fest skulle der være.

Ibrahimovic havde eksempelvis lejet den centrale plads Stortorget, hvor kampen blev vist på storskærm.

Samtidig blev opgøret spillet med de blodige angreb i Paris i frisk erindring for gæsterne, der i den seneste tid har haft ekstra beskyttelse omkring visse spillere.

Zlatan Ibrahimovic var i kampens anledning anfører for PSG, hvilket normalt er et job, som Thiago Silva varetager.

Gæsterne lagde hårdt fra land i jagten på gå videre fra gruppespillet. Allerede efter tre minutter blev det 1-0 ved unge Adrian Rabiot, der headede et indlæg fra Gregory van der Wiel i mål bag den tidligere FC København-målmand Johan Wiland, som var chanceløs.

Efter 14 minutter blev det 2-0, da Angel Di Maria scorede fladt efter flot forarbejde fra Blaise Matuidi på kanten.

Midtvejs i halvlegen havde hjemmeholdet en stor chance ved Jo Inge Berget, der helt upresset misbrugte den enorme chance.

Zlatan Ibrahimovic forsøgte sig efter 36 minutter og var tæt på. Zlatan ønskede brændende at score, og fire minutter efter pausen lykkedes det.

En fejl i Malmö-forsvaret gav en chance til Ibrahimovic, som tog et træk og løftede bolden i mål til 3-0 uden at juble over scoringen.

Markus Rosenberg brændte et straffespark med en halv time igen, og Di Maria og Lucas Moura slog sejren fast, inden Zlatan Ibrahimovic til store klapsalver forlod banen fem minutter før tid.

I gruppens andet opgør skulle Real Madrid rejse sig efter afklapsningen mod FC Barcelona i den hjemlige liga. Her var modstanderen på udebane ukrainske Shakhtar Donetsk.

Efter 17 minutter var der lidt opmuntring. Gareth Bale lagde bolden ind over, og Ronaldo kunne fra en spids vinkel heade bolden i mål. Herefter scorede Luka Modric og Daniel Carvajal to hurtige mål efter pausen.

Cristiano Ronaldo gjorde det til 4-0 med sin anden scoring i kampen, inden det pludselig blev spændende. Alex Teixeira scorede to gange for hjemmeholdet og også Dentinho fik lov at reducere til slutresultatet.