10 små handlinger, som vil få din mand til at sukke efter mere

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Sommetider er det de små ting, som kan få din partner helt op at ringe.

Man skal aldrig undervurdere forventningens glæde. Sommetider er det nemlig de små ting, som kan gøre din partner helt vild i varmen. 

Underholdningssitet Yourtango har samlet 10 små handlinger, som vil få din partner til at længes efter mere.

1. Et lille brev.
I disse digitale tider er der intet hyggeligere end at få et håndskrevet brev. Overrask ham med en lille seddel på køkkenbordet, put den i hans madkasse eller  efterlad den på din hovedpude. Skriv fx: Du skulle bare vide, hvad jeg tænker på. Det skal nok sætte gang i hans fantasi.

Læs også

6 ting han tænker, når han kommer under et blowjob

2. Vis lidt hud.
Det er måske ikke noget, som du tænker over til hverdag, når du hopper i dine jeans og en langærmet bluse. Men mange mænd er ret visuelt orienteret og vil elske at se lidt mere af dig. Vis dine flotte ben i en kjole eller vælg en bluse, der viser lidt af din kavalergang.

3. Et varmt bad.
Der er intet bedre end følelsen af hud mod hud. Tag din partner med i bad. Kærtegn ham og vask hans krop med sæbe. Det behøver ikke altid at føre til sex, fysisk nærhed er altid dejligt.

4. Smid bh’en.
De fleste mænd er tossede med bryster, og mange synes det er frækt, når de kan se dem under din trøje. Prøv at smide bh’en, lad ham nyde synet og giv ham nemmere adgang til at røre ved dig.

Læs også

Frækt studie: Så meget sex skal du have ifølge din alder

5. Et blink.
En lille handling, som er både sød og sexet. Blink til ham og smil, når I får øjenkontakt. Det skal nok lede hans tanker hen på noget, som I kan lave sammen senere.

6. En fræk besked.
Send ham en besked, hvor du skriver, hvad der venter ham, når han kommer hjem. Han vil trippe af forventning til det øjeblik, han kan endelig kan tage hjem til dig.

7. Nyt undertøj.
Køb et nyt sæt undertøj, og overrask din mand næste gang, han tager tøjet af dig. Selvom han vil nyde synet og din indsats, vil han med garanti være ivrig efter at tage det af.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

8. Sov tæt.
Måske er i nået til et stadie i jeres parforhold, hvor I ikke længere sover tæt sammen. Det kan også være vældig varmt og forstyrrende at sove op ad et andet menneske. Husk at gøre det engang i mellem, det er en fantastisk følelse at ligge i ske med et menneske, som man elsker.

9. Forkæl ham.
Lav hans livret til aftensmad, inviter ham ud at spise, eller giv hans ømme krop en god gang massage. Han vil elske dig for at vise, at du tænker på ham og gerne vil gøre ham glad.

10. Gør dig (endnu mere) lækker.
I et langt parforhold kan der nemt gå lidt for meget hverdag i den med vasketøj og indkøb. Det er skønt at være så afslappede i hinandens selskab, at man kan gå i joggingtøj og uldne sokker. Men husk at gøre noget ud af dig selv engang imellem. Barber dine ben, læg en flot makeup og tag en kjole på.

8 ting mænd gerne vil have (meget) mere af i sengen

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip