5 grunde til at mænd accepterer venneanmodninger fra sexede kvinder, de ikke kender

Foto: Shutterstock

Kender du også én, som har det med at takke ja til venneanmodninger fra frække men fremmede piger?

Du kender det sikkert.

Du har pludselig fået en venneanmodning på Facebook, Instagram eller et andet socialt medie og klikker straks for at se, hvem der mon vil være din nye, digitale ven.

Svaret er en ung, platinblond og ualmindelig letpåklædte kvinde, med former som et timeglas og en kavalergang så dyb som Marianergraven.

Og hvad enten din nye ven hedder, Dorte, Daisy eller sexy girl_38, så ved du med det samme, at I på ingen måde kender hinanden.

I øjeblikket oversvømmes sociale medier nemlig med falske og lumre kvinde-profiler, der under påskud af at ville være din ven, alle har til formål at snøre dig.

Som regel er de storbarmede kvinder nemlig blot lokkemad, der bruges til at snige brugeroplysninger ud af letpåvirkelige mænd eller få dem til at betale for frække webcam-seancer.

Læs også

Ny trend spreder sig blandt danskerne: Både mænd og kvinder vil have en ‘hvid stjerne’

Alligevel vælger flere mænd at takke ja til de frække venneanmodninger, selvom de et eller andet sted godt ved, at de bikini-påklædte g-skåls bryster i virkeligheden ikke vil være dine rigtige venner.

Her får du fem grunde til, at mænd alligevel accepterer de lumre venneanmodninger:

1. Han jagter venner: Hvis du kan prale af uanede mængder Facebook-venner eller Instagram-følgere, så må du jo unægtelig være en populær herre. Sådan synes logikken af være hos nogle fyre, der gladeligt takker ja til venneanmodninger fra Gud og hver mand. Også selvom der ligger en falsk profil bag.

2. Han vil gerne fremstå som en damernes ven: Hvis hans Facebook-profil svømmer i kønne og sensuelle kvindelige venner (med skøre navne), så er der sikkert mange, der fristes til at tro, at han må være en internettets Don Juan. Derfor kan det være fristende at takke ja til de mange ukendte kvinders venskaber, da de giver point på kvinde-kontoen. Det er i hvert fald tanken.

Læs også

12 overraskende sextip fra mænd til kvinder

3. Han er naiv: Sandsynligheden er minimal – men den er der. For hvad nu hvis den purunge pige med dådyr-øjnene rent faktisk har fået fat i en godtroende Facebook-bruger, der blot er begejstret ved udsigterne til en ung kvindes venskab. Som sagt - sandsynligheden er minimal, men vi lader tvivlen komme ham til gode.

4. Han er liderlig: Hvis den frække venneanmodning accepteres af en mænd blottet for selvindsigt og realistisk tænkning, så er der en god mulighed for, at han bare er godt gammeldags liderlig. For i den lumre mands hjerne kan koblingen mellem en kvindelig venneanmodning og hende lyst til at have sex med en Facebook-fremmed være klar og tydelig.

5. Han er mand: Dette er muligvis den mest logiske forklaring, da enhver given mulighed for at kigge på letpåklædte kvinder ligger dybt begravet i de fleste mænd. Sandsynligvis ved han udmærket godt, at den urimeligt veldrejede ungmø kun er ude på at føre ham bag lyset, men pyt med det, når blot hendes profil er polstret med pivfrække billeder, der får mundvandet til at løbe.

Læs også: 5 vovede stillinger til dyb penetration

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip