5 ting kvinder aldrig må gøre ved en tissemand

Der er et par uskrevne regler, når det kommer til at håndtere en mands lem, og disse 5 ting, bør du aldrig gøre.

Det er mænds allerhelligste. 

Uanset hvor glad han er for sin bil, jakkesættet eller det dyre armbåndsur, så har alle mænd et helt særligt forhold til den sjove og de to rynkede dinglebær, der hænger mellem benene. 

Derfor skal pikken og de to ‘skøre’ kugler i posen også opleve kærlighed, når man føler sig lidt frisk med konen eller kæresten og ender nøgne under dynen

Men selvom den lyserøde kødraket står helt majestætisk oprejst, så er det nogle ting, som alle mænd ikke ønsker, at deres elskede vedhæng oplever, og derfor har vi samlet fem ting, som enhver penis’ ejermand ikke kan fordrage. 

1. Skift ikke gear, når klimaks er på vej
Hvis kvinden er i gang med at forkæle sin mand med munden eller hånden, og han læner sig tilbage og han giver udtryk for at, nu kommer han altså snart, så skal du IKKE gøre noget anderledes.

Læs også

Disse 5 stjernetegn har en helt ustyrlig sexlyst

Forestil dig et øjeblik, at du kører 110 på motorvejen, har du så nogensinde forsøgt at skifte fra femte gear til tredje gear? Motoren hakker og drøner op i omdrejninger, bilen larmer og går unødvendigt op i omdrejninger. Det føles ikke rart bag rattet, og det er samme fornemmelse manden har, når  kvinden tror, at pikken skal høvles af med lynets hast, fordi at det har hun vistnok set i en pornofilm.

Tag det i stedet helt roligt, og forsat i et roligt tempo. Det er perfekt, som det er, og han skal nok nå i mål, før du ved af det. 

2. Bryd ikke romantikken, når tissemanden er glad 
Der er visse situationer, der føles ekstra godt, når det kommer til penisforkælelse, og når konen sidder på knæ med svinet i munden, så er det en helt særlig nydelse, der får det til at krible og krable for alle mænd. Men gud forbyde den kæreste, der tager sjoveren ud af munden og siger ‘Hvad er der?’, blot fordi at manden får øjenkontakt med hende under blowjobbet.

Det er ligesom at fejre fødselsdag og få sin ynglingskage, hvor nogen har lagt en stor lort på.

3. Sid stille, hvis du vil op og ride
Hvis kvinden sidder øverst, så er mange mænd rigtig glade. Med udsigt til de svulstige bryster, der blidt ramme en i ansigtet, så bliver tilværelsen næsten ikke bedre.

Men den gode stemning bliver lynhurtigt ødelagt, hvis hun begynder at rotere i hofterne, som en mavedanserinde. Det vrider penissen rundt, og hvis man i forvejen har en agurk, der fra naturens side bøjer til en side, så er det ikke rart.

Op og ned eller frem og tilbage, men aldrig fra side til side.

4. Du skal ikke 'klappe den' efter sex
Handjobs er dejlige og særligt før sex eller som et lille frækt pusterum, kan en hurtig spiller på kødpølsen holde husarerne til ilden. Men efter sex, så man aldrig gå tilbage til at puste liv i tissemanden ved at give et håndjob. Det svarer til at gå på Lones Grillbar efter at have spist 15 retter på en Michelin-restaurant.

Hvis manden er frisk på runde to, så skal der arbejdes lidt mere for det, og så er de bløde læber og en våd tunge det eneste, der duer.

Læs også

Bange for at du ikke kan få børn? Nu kan du med 97% nøjagtighed teste dit sædtal i hjemmet

5. Stryge pikken med en fjer eller kysse romantisk op ad skaftet
Nogle synes, at det er satans frækt, men mange mænd kan også være frygtelig kildne og den tynde hud, der holder pikdyret beskyttet, kan være noget så følsomt.

Som kæreste bør man derfor lige tjekke, hvor følsom han er, så du ikke risikerer at få et ufrivilligt knæ i hovedet - det er der ikke meget romantik over. 

Det er dog ikke ensbetydende med, at man som kvinde ikke må give et blowjob, og hvis han ovenikøbet for lov til at komme i munden, så tænker han med garanti en af disse tanker.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip